MESSUPÄÄLLIKÖN TUOREET TERVEISET 18.4.2017

Haapajärvellä pidettävät Piha, Puutarha ja Vapaa-aika –messut tarjoavat viherpeukaloille tarvikkeita ja kasveja vaativaankin makuun. Sen takaa kattava osallistujajoukko.

– Näytteilleasettajia riittää laidasta laitaan. Messuille tulee niin puutarha-alan yrittäjiä, pihasuunnittelijoita kuin rauta- ja elektroniikkakauppiaitakin,  messupäällikkö Jaakko Haarala kertoo.

Aikaa messuihin on noin kuukausi ja kaikki näyttää hyvältä. Messut järjestävän kotiseutuyhdistys Haapajärvi-Seuran mielestä uusi messualue monitoimitalon ja kauppaopiston välittömässä läheisyydessä sekä rakennusten tarjoamat tilat takaavat onnistuneet puitteet.

Jaakko Haarala näkee, että tämänkertaisten messujen ohjelma-antikin on kiinnostava molempina messupäivinä.

– Messuemännäksi tulee jälleen kerran näyttelyvieraiden toivoma kasviasiantuntija, kirjailija ja juontaja Sonja Lumme. Hänellä on myös omia alustuksia messuilla, Haarala toteaa.

Muutkin esiintyjät ovat alansa asiantuntijoita. – Pomologi, kirjailija Leif Blomqvistilla on useamman vuosikymmenen kokemus puutarha-alasta ja varsinkin hedelmäpuiden kasvattamisesta ja jalostamisesta. Ja sunnuntain taattu vetonaula on mestarikokki Janne Pekkala, joka valmistaa grillillä ruokaa sekä lihasta että kalasta.

Oman säväyksen ohjelmaan tuovat näytteilleasettajien omat työ- ja esittelynäytökset, joista tällä kertaa tullaan tarkemmin tiedottamaan kuulutuksissa.

Näytteilleasettajia messuilla on jo lähes sata ja Haaralan mukaan lopussa varaustahti näyttää kiihtyvän.

PPV-messut eivät ole vain viherpeukaloiden ja piharakentajien toiviomessut, vaan myös lapsille on mielenkiintoista omaa ohjelmaa molempina messupäivinä. Vapaa-ajan tuotteita on myös messuilla.

– Ja kannattaa muistaa, että nämä ovat samalla myyntimessut, messupäällikkö lisää.

Tervetuloa PPM-messuille 20-21.5.2017 Haapajärvelle!

Messuterveisin

Jaakko Haarala

Messupäällikkö